Купить детский трикотаж в Киеве, УкраинаКупить детский трикотаж в Киеве, Украина

Полтавський трикотаж оптом та в роздріб від ТМ Демі (Кременчук)

23.09.2022

Полтавський трикотаж — один із найпопулярніших матеріалів для пошиття дитячого одягу. Він відрізняється чудовою практичністю та зносостійкістю. З цієї чудової тканини можна пошити стильний та сучасний одяг для дорослих та дітей на всі випадки життя.

Тому, якщо ви хочете оновити гардероб, замовте найкращий трикотажний одяг у Комсомольську (Горішні Плавні) — продукцію ТМ Демі!

Завдяки своїй високій якості, відмінному пошиттю, великому вибору моделей та доступній ціні товари нашого бренду користуються великою популярністю не тільки у вітчизняних покупців, а й далеко за кордоном.

Фабрика трикотажу в Горішніх Плавнях від ТМ Демі

Фабрика трикотажу в Горішніх Плавнях від ТМ Демі

Бажаєте одягти свого карапуза в якісні та приємні до тіла обновки — обирайте найкращий полтавський трикотаж у Горішніх Плавнях, який виготовляє ТМ Демі!

Наш бренд відомий на ринку вже понад 20 років, і за цей час цей одяг встиг завоювати безумовне кохання матусь з усіх куточків України:

  1. Сучасне виробництво, що дозволяє досягати виняткової якості кожної нашої моделі. Ми працюємо тільки з натуральним матеріалом, тому що хочемо, щоб наші маленькі клієнти росли здоровими та щасливими.
  2. Перевірені європейські лекала, завдяки яким наша продукція відмінно сідає на дітей різної комплекції та різного віку. Для вашої зручності — продумана розмірна сітка дитячого одягу, яка обов'язково допоможе зорієнтуватися під час вибору.

Наші обновки не обмежуватимуть у русі, не натиратимуть та не травмуватимуть шкіру. Тепер ваше чадо буде із задоволенням досліджувати навколишній світ, бігати, грати або просто відпочивати разом зі своєю родиною.

  1. Працюємо з талановитими майстрами, які щиро люблять малюків і прагнуть створювати для них яскраві, оригінальні та приємні до тіла речі. Ми щасливі, коли щасливі наші покупці!
  2. Найнижчі ціни, щоб ви могли регулярно оновлювати гардероб своєї дитини, а також власний гардероб. На сайті DemiBaby на вас чекає великий вибір кращого чоловічого та жіночого трикотажу в Горішніх Плавнях.
  3. Зручні умови оплати та оперативна доставка товарів, завдяки чому бажані обновки вже скоро будуть у ваших руках.

Полтавський дитячий трикотаж оптом та в роздріб від ТМ Демі

Гардероб сучасної дитини складається з безлічі речей, виготовлених із трикотажної тканини. І в цьому немає нічого дивного, адже багато батьків уже встигли оцінити переваги цього матеріалу.

Якщо ви не знаєте, де придбати якісні та сучасні речі для свого малюка — відвідайте інтернет-магазин ТМ Демі.

Наша компанія недаремно зробила ставку на комсомольський трикотаж:

  • Чудова натуральна тканина, яка, як жодна інша, підходить для пошиття дитячого одягу. Вона не викликає сверблячки або алергії.
  • Це полотно також відрізняється високою зносостійкістю та довговічністю, що дуже важливо, адже речі для маленьких непосид повинні бути міцними та зручними. Матеріал відмінно витримує часті прання: не линяє та не деформується.
  • Завдяки тому, що трикотаж має хорошу терморегуляцію, він відмінно підходить як для холодної пори року, так і для справжньої спеки. У такому одязі дитина почуватиметься комфортно та зручно протягом усього дня.

У каталозі нашого інтернет-магазину полтавського трикотажу ви зможете знайти яскравий та стильний одяг для новонароджених та дітей старшого віку.

Модні новинки полтавського трикотажу для дітей

Наші дизайнери регулярно стежать за актуальними трендами та впроваджують найстильніші та найгарніші ідеї в наші колекції полтавського трикотажу для немовлят.

Ми оновлюємо наш асортимент щотижня, поповнюючи його новими оригінальними фасонами та кольорами, серед яких ви обов'язково знайдете те, що сподобається вам та вашому карапузу!

Серед останніх новинок полтавського трикотажу для хлопчиків на вас чекають: костюми з начосу, джинси різних кольорів та теплі джинсові куртки на хутрі, худі, дитячі піжами на холодну пору року з начосу, джемпери, з двонитки та інші речі.

Модні новинки полтавського трикотажу для дітей

Якщо ви шукаєте полтавський трикотаж для дівчаток, зверніть увагу на блузи з інтерлоку, костюми з двонитки та тринитки, джемпери та теплі сукні для дівчаток.

Полтавський трикотаж для дорослих

У колекції магазину Демі також є полтавський трикотаж для дорослих.

Тут ви можете придбати:

  • практичну та приємну до тіла спідню білизну;
  • модні жіночі футболки;
  • піжами з велсофту та начосу (футера);
  • гарні практичні костюми з велюру, тринитки на флісі та ін.
  • теплі джемпери;
  • затишні комплекти для дому;
  • головні убори та ін.

Трикотажний одяг для всієї родини від ТМ Демі

Крім жіночого одягу ми намагаємося випускати трикотаж для всієї родини.

На сайті нашої фабрики можна придбати:

  • Обновки для чоловіків: футболки, світшоти, джемпери та інші речі;
  • Family Look — чудовий вибір трикотажного одягу для всієї родини. У таких речах ви зможете влаштувати фотосесію або просто підкреслити те, що вас об'єднує.

Як і обновки для малюків, речі для дорослих відшиваються із найкращих матеріалів та з використанням перевірених лекал. 

Впевнені: ви залишитеся задоволеними, оновивши свій гардероб на сайті DemiBaby!

Де можна купити полтавський трикотаж оптом та в роздріб від виробника

Ще однією перевагою DemiBaby є вигідні умови співпраці та індивідуальний підхід до кожного нашого клієнта.

Гнучка система знижок, різноманітні акції та розпродажі дозволяють батькам купити полтавський трикотаж в роздріб за найнижчими цінами.

Якщо ви є організатором спільних покупок, працюєте за системою дропшипінг або володієте власним магазином одягу, тоді ви також звернулися за адресою!

Наша компанія допоможе зменшити ваші витрати на закупівлю полтавського трикотажу від виробника. Всі товари, представлені на сайті нашого інтернет-магазину, можна придбати оптом!

  • При замовленні на суму від 2000 до 5000 грн. ви можете розраховувати на 5% знижку.
  • Покупки від 5000 до 7000 грн. йдуть із 7% знижкою.
  • Товари на суму понад 10 000 грн. надаються із 10% знижкою.

Всі оптові покупці одержують безкоштовну доставку свого замовлення.

Вибирайте полтавський трикотаж ТМ Демі — це якісний та зручний одяг, створений з любов'ю та турботою про дітей та їхніх батьків!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!

Купити дитячий трикфотаж в Києві, УкраїнаКупити дитячий трикфотаж в Києві, Україна
Читайте також в нашому блозі