Купить детский трикотаж в Киеве, УкраинаКупить детский трикотаж в Киеве, Украина

Придане для новонародженого взимку: список

30.11.2022

Якщо ви готуєтеся стати мамою вже цієї зими, то зараз саме час подумати про те, які речі знадобляться вашому карапузу.

Щоб не витратити гроші даремно та придбати дійсно необхідний одяг та аксесуари, скористайтесь нашим списком приданого для новонародженого взимку. З ним ви можете зібрати крихту на всі випадки життя й бути впевненими в тому, що малюк почувається комфортно та росте здоровою дитиною.

Приданное для новорожденного зимой список

Що потрібно купити для новонароджених: список необхідних речей

Ми рекомендуємо купити весь одяг та інші предмети заздалегідь, ще до того, як ви станете мамою. Після пологів ви навряд чи знайдете вільний час на походи магазинами або онлайн-шопінг.

Зараз, коли у вас залишаються в запасі кілька місяців до пологів, саме час подумати про те, що потрібно купити для новонароджених та як сформувати практичний та теплий гардероб для свого карапуза.

Ну а якщо ви не встигаєте з покупками й ваше маленьке сонечко ось-ось з'явиться на світ, візьміть наш список речей для немовляти та вручіть його татові або іншим родичам, які можуть оперативно привезти все необхідне у пологовий будинок.

Ми наводимо приблизний список речей для новонароджених. Ви можете адаптувати його під себе з урахуванням рекомендацій, які отримаєте у своєму пологовому будинку.

  • Пелюшки

Вам знадобиться кілька штук тонких ситцевих і щільних фланелевих пелюшок. Якщо ви оберете цей варіант, подбайте про регулярне оновлення ваших пелюшок, — випрати їх у пологовому будинку не вийде. Беріть щонайменше 7 штук.

Ви також можете придбати одноразові пелюшки, а багаторазові використовувати після того, як вас випишуть додому.

На холодну пору року краще брати фланелеві обновки чи речі із щільного трикотажу – інтерлоку. Вам знадобиться 4 шт. кожного виду.

  • Шкарпетки

Беріть вироби, які не передавлюватимуть ніжку вашої маленької людини. Вам знадобиться орієнтовно 4 шт.

Візьміть 3 штуки: їх має вистачити.

  • Антидрапки

Буквально 2 шт. буде цілком достатньо до того моменту, поки ви не поїдете до себе додому.

Вашій дитині знадобляться 4 бавовняні чепці/шапочки з зав'язками, а також одна шапка з теплої тканини.

Приблизно той же асортимент знадобиться вам і надалі, коли ви складатимете гардероб на кожен день. Ми не рекомендуємо купувати одразу багато речей. Дітки швидко ростуть, тому ви можете просто не встигнути їх вигуляти.

Крім того, в процесі носіння ви зрозумієте, які моделі дитячого одягу виявилися для вас зручнішими та, вже маючи такий досвід, зможете поповнювати гардероб дійсно необхідними практичними обновками.

Що купити до народження дитини

Багато молодих мам просто губляться, з чого почати покупки для новонародженого. Адже, крім одягу, маленькому сонечку знадобиться безліч інших дрібничок, які роблять його життя комфортнішим.

Ми в DemiBaby подбали й про це питання та готові підказати, що купити в першу чергу до народження дитини:

  • Вологі серветки

Беріть серветки, які не містять ніяких ароматів або спирту. Поки ви знаходитесь у пологовому будинку, вам буде достатньо однієї пачки. Після прибуття додому ви вже розумітимете, підходять вони вам чи ні.

  • Підгузки

Спочатку потрібно брати памперси для новонароджених зі спеціальним пояском, який прикриє пупкову ранку. Вибирайте підгузки найменшого розміру.

  • Присипка або крем під памперс

Обидва ці засоби допомагають ефективно боротися з попрілістю та почервоніннями, забезпечуючи сухість та комфорт під час носіння памперсу.

  • Дитяче мило

Воно також не повинно містити ароматизаторів та ароматизаторів. Якісне дитяче мило не сушить шкіру малюка.

Що купувати для новонародженого взимку на витяг

Як тільки ваше перебування в пологовому будинку добігає кінця, кожній мамі хочеться нарядити свого немовля в найкрасивіший одяг для виписки.

Під час виписки відбувається перша зустріч із родичами та друзями родини, перший вихід у великий світ.

Саме тому так важливо подбати про те, щоб гардероб для цієї знаменної події був не лише стильним, а й мав усе необхідне для малюка, щоб він почував себе комфортно.

Розповідаємо, що потрібно для немовляти на виписку:

  • Якщо у вас хлопчик, ви можете нарядити його в теплий трикотажний комбінезон: I Love Mommy, I Love Daddy.
  • Для дівчинки ви також можете вибрати подібний варіант або надіти на неї повзунки та ошатне плаття з пишною спідницею.

Не забувайте: ці вбрання розраховані для фотосесії або першої зустрічі з рідними всередині пологового будинку. Коли ви зберетеся на вулицю, крихітці знадобиться тепла шапочка, комбінезон, конверт-трансформер або плед.

Во что одевать новорожденного малыша зимой

Скільки речей потрібно новонародженому взимку для прогулянок

Після того як вас випишуть з пологового будинку, перший тиждень-10 днів вам доведеться провести вдома. Цей час потрібно почекати для того, щоб карапуз встиг адаптуватися до нового середовища.

Після цього терміну ви можете вирушати на прогулянку. Оскільки вилазки на свіже повітря стануть вашим щоденним заняттям, важливо заздалегідь продумати, що купувати для новонародженого взимку.

Вуличний гардероб можна умовно розбити на 3 шари:

  1. Натільний: підгузки, повзунки, боді або сорочечки з довгим рукавом, легка шапочка або чепчик.
  2. Завдання другого шару: зігріти вашого малюка. Для цих цілей надягаємо на нього комплекти або комбінезони з флісу та теплі шкарпетки. Ви можете придбати цей одяг для малюків на сайті нашої трикотажної фабрики Демі.
  3. Третій шар потрібний, щоб не дати теплу вийти назовні. Тут вам знадобляться теплий мембранний комбінезон, конверт-трансформер та зимова шапка.

Також не забудьте про плед, яким зможете додатково укутати вашого немовля в колясці.

Не знаєте, скільки речей потрібно новонародженому взимку?

  • Що стосується нижнього шару, то такі речі швидко брудняться. Тому їх має бути як мінімум 5 комплектів, щоб у вас було в що переодягнути малюка, коли ви повернетеся додому або коли зберетеся на нову прогулянку.
  • Другого шару також має бути досить багато: ці речі надягаються не тільки під час вилазок на вулицю, а і як домашній одяг. Беріть як мінімум 3 комбінезони та 2 комплекти з кофточки та штанців.
  • Третього шару буде цілком достатньо в одному екземплярі. На наступну зиму ваше чадо встигне вирости з цих речей, так що вам потрібно буде придбати для нього новий непродувний комбінезон.

Збираючись на прогулянку в темний час доби, подбайте про наявність світловідбивних елементів на колясці, вашому верхньому одязі та верхньому одязі немовляти. Зараз, коли не працює вуличне освітлення, це питання вашої безпеки. Наявність світловідбивних елементів зробить вас «видимими» для інших учасників дорожнього руху.

Як одягти дитину якщо у квартирі холодно

Цього року на всіх нас чекає досить складна зима. Квартири опалюються набагато гірше, ніж раніше, а іноді нам взагалі доводиться сидіти без електрики та опалення.

У цих умовах особливо важливо скласти такий список речей новонародженому взимку, в якому маля почуватиметься комфортно, навіть коли в приміщенні досить прохолодно.

Наш список речей для дитини орієнтований на різну температуру всередині житла:

  1. Якщо вдома приблизно від 18 до 22°C (ця температура вважається оптимальною), нарядіть ваше сонечко в памперс, сорочечку або боді з довгим рукавом, повзунки та комбінезон. На голову можете надіти тоненький чепчик.
  2. Коли вдома нижче 18°C, крихітку можна додатково укутати в ковдру або спеціальний спальний мішок.
  3. Якщо у вас завжди тепло, і приміщення прогрілося вище 22°C, ви можете зняти з маляти один шар одягу: комбінезон або комплект, який ви одягали поверх боді та повзунок.

Також на вибір відповідного гардеробу впливає стан вашої дитини. Для цього помацайте його спину та шию ззаду: якщо вони прохолодні, крихітку терміново потрібно зігріти. А якщо, навпаки, теплі та вологі, маленька людина могла перегрітися, тож їй потрібні полегшені речі.

Список вещей для новорожденного зимой

На що звернути увагу при виборі одягу для малюків

Зимові речі для новонароджених мають бути:

  • Зшиті з натуральних матеріалів, які не провокують алергію. Так, весь дитячий одяг від виробника DemiBaby виготовлений з високоякісного екологічного трикотажу, який не стане причиною появи сверблячки, почервоніння або алергічних реакцій.
  • Натільний шар одягу обов'язково має йти зі швами назовні. В іншому випадку ви ризикуєте травмувати чутливу шкіру.
  • Не перекручуватися та не деформуватися. Взимку ми надягаємо на немовлят дуже багато речей. Саме тому так важливо простежити, щоб їхнє носіння не створювало дискомфорт.
  • Бути легкими та теплими, щоб маленька людина могла рухати своїми ручками та ніжками.
  • Що стосується верхнього одягу, він повинен бути непродувним і непромокним.

Орієнтуючись на ці прості правила, ви легко підберете одяг для новонароджених на зиму.

Что нужно новорожденному зимой

Як правильно підготувати придане для новонародженого на подарунок

Щоб подарувати малюкові дійсно необхідний посаг для новонародженого, ми рекомендуємо:

  1. Запитати у батьків. Таким чином ви точно будете впевнені, що даруйте те, що знадобиться карапузу;
  2. Якщо хочете зробити сюрприз, можете поцікавитись в інших членів сім'ї;
  3. Звернутись до консультантів ТМ Демі.

Ми обов'язково допоможемо вибрати найпрактичніше та найкрасивіше придане для новонародженого, яке стане в пригоді малюку та порадує його батьків!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!

Купити дитячий трикфотаж в Києві, УкраїнаКупити дитячий трикфотаж в Києві, Україна
Читайте також в нашому блозі
Фабрика дитячого одягу в Україні

Фабрика дитячого одягу в Україні

4650 25.10.2022

Ще зовсім недавно для того, щоб купити своєму чаду якісні та зручні речі, мамам потрібно було придбати вироби європейського виробництва.