Купить детский трикотаж в Киеве, УкраинаКупить детский трикотаж в Киеве, Украина

Футболки з українською символікою

24.05.2022

У всьому світі зараз набирає обертів тренд на все українське. Багато відомих закордонних будинків моди випустили одяг у патріотичних кольорах та футболки з українською символікою.

Не менший попит має сучасна продукція українських виробників. Багато місцевих брендів випустили нові патріотичні колекції на підтримку України.

Серед них і DemiBaby — українська компанія, яка вже понад 20 років створює якісний та гарний одяг. Наша трикотажна фабрика приготувала для українців нову стильну колекцію: футболки з українським патріотичним принтом для дорослих та малюків, а також боді для найменших патріотів. Одягаючи такі речі, ви можете висловити свою позицію та підтримати рідну країну.

 Дитячі футболки з українською символікою

Чому футболки з українською символікою набирають популярності у світі

Мільйони людей захоплюються нашою країною: мужніми воїнами, які охороняють наші кордони та простими людьми, які продовжують жити та виживати в умовах війни та геноциду нашої нації.

Бути українцем — звучить гордо. Все, що пов'язане з Україною, так чи інакше перетворюється на новий тренд.

Сьогодні популярно бути причетним до всього українського. Тому якщо ви не зробили цього раніше, то зараз чудова нагода для того, щоб перейти на товари нашого виробництва.

  • По-перше, таким чином ви підтримуєте економіку нашої країни у цей непростий для неї період.
  • По-друге, на відміну від закордонних дизайнерів, наша продукція порадує споживачів більш доступною ціною, при цьому анітрохи не поступаючись в питанні її якості.
  • По-третє, ви просто зобов'язані придбати футболку з українським прапором і таким чином висловити свою любов до рідної країни. Окрім прапора не меншою популярністю користуються футболки з українським гербом у тих чи інших його варіаціях.

Одяг із національною символікою має попит не лише серед дорослих, які мають певний життєвий досвід та тверду позицію щодо ситуації в Україні.

Багато батьків купують футболки з українським прапором для дітей, прагнучи виростити зі своїх синів та доньок справжніх патріотів.

Ми в ТМ Демі охоче підтримуємо цей почин, пропонуючи вам одягнути свого сина у найякіснішу футболку з українським прапором для хлопчика. Нехай ваш син відчує себе справжнім героєм – майбутнім захисником нашої батьківщини!

Не відстають від цього тренду й маленькі модниці, які можуть вбратися у стильну футболку з українським прапором для дівчинки.

Які патріотичні меми зараз популярні на футболках

Зараз наша країна переживає один із найважчих та найскладніших періодів у своїй історії. Проте українці не були б собою, якби навіть у такі тяжкі часи не намагалися знайти спосіб зняти напругу та відволіктися на щось позитивне.

Чоловічі футболки "Русский военный корабль"

Найпопулярніші меми, які добре ілюструють наші реалії — зображення російського корабля, що йде за вказаним йому курсом. DemiBaby підхопила цей тренд, випустивши патріотичні футболки для чоловіків.

Якщо ви активна та позитивна людина, яка хоче висловити громадянську позицію, придивіться до нашої чоловічої футболки російський військовий корабель. Впевнені: вона підніме настрій навіть у нинішній ситуації!

Окрім футболки військовий корабель, чоловіки часто купують одяг із псом Патроном, зображенням козака та написом: «Слава Богу, що я не москаль!», «Привидом Києва», Тарасом Шевченком, перевдягнутим у військову форму ЗСУ, футболку з черепом і написом «Чорнобаївка» та іншими популярними мемами.

Наймодніші українські написи на футболках цього року

Не меншою популярністю, ніж меми з актуальними зараз зображеннями, користуються українські футболки з написом.

Такі речі охоче носять представниці прекрасної статі. Найчастіше у нас замовляють жіночу футболку «Доброго Вечора Ми з України» або речі з написом «I love Ukraine».

Якщо ви шукаєте дитячий одяг для маленького українця, зверніть увагу на дитячу модель футболки «Доброго Вечора Ми з України». Вона найпопулярніша у наших покупців!

Дитячі футболки "Доброго вечора ми з Україні"

Також наші маленькі клієнти часто обирають футболку для дітей «Я Люблю Україну».

Подивіться нашу нову колекцію для справжніх українців, і ви точно підберете щось для себе та своєї дитини!

Одяг для найменших патріотів

Наша компанія подбала й про найменших своїх клієнтів. Якщо ваш карапуз поки що не доріс до футболки, ви можете вбрати його у відповідне боді для малюків — чоловічок «Я люблю Україну», а також у боді для малюків з українським прапором.

Демі – українська трикотажна компанія із сучасним виробництвом одягу для немовлят, речей для старших діток, а також для дорослих клієнтів.

Ми знаходимося в центрі України, у місті Горішні Плавні. Наше виробництво продовжує працювати навіть в умовах війни, щоб українські сім'ї могли купувати якісний та недорогий одяг.

Як і раніше, ми дбаємо про те, щоб наші речі були:

  • Безпечними для здоров'я

Нашій компанії важливе здоров'я своїх покупців. Ми створюємо наші речі із гіпоалергенного натурального трикотажу. Це найкраще, що ви можете вибрати як дитячий одяг!

Такі обновки не провокують появу алергії, сверблячки або почервоніння, що особливо важливо для малюків. Також наші вироби сподобаються алергікам і всім тим, хто віддає перевагу гардеробу з натуральної тканини.

  • Комфортабельними в носінні

Ми хочемо, щоб наш одяг був максимально приємним до тіла, щоб кожен українець відчував себе впевнено та комфортно.

  • Наймоднішими

Ми приготували колекцію із національною символікою, яка легко буде актуальною у будь-якому сучасному гардеробі. Тим паче зараз, коли це як ніколи популярно!

  • Зручними для всіх

Розмірна сітка трикотажної фабрики ТМ Демі підходить практично всім нашим клієнтам. Ми створюємо обновки з використанням європейських лекал, завдяки чому вони добре сідають по фігурі.

  • Практичними

Трикотаж відмінно показує себе в носінні. Він не линяє, не розтягується, не сідає та не деформується від частих прань.

Ми подбали про те, щоб шви не травмували чутливу шкіру. Це дозволить вам почуватися комфортно, чим би ви не займалися.

Вибирайте продукцію DemiBaby — і все буде Україна!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!

Купити дитячий трикфотаж в Києві, УкраїнаКупити дитячий трикфотаж в Києві, Україна
Читайте також в нашому блозі